Vore jag miljonär skulle jag hjälpa dig.

Det sägs att dom fattiga är dom generösa.

 Men vore jag miljonär skulle jag hjälpa dom fattiga. Det är så hemskt hur vissas liv kan bli så fel medans andras kan bli så rätt. Hur kan vissa hamna på gatan medans vissa hamnar framför en brasa vid soffan. Jag tycker det är så hemskt att se dom utan hem och sitta ute och tigga pengar, speciellt nu när det är vinter och kallt.

Många säger att det är dom som har satt sig själva i skiten men hur lätt kan det egentligen vara? Förstå själv om du hamnar snett i livet. Du får inge jobb och du hamnar på gatan hur lätt kan det egentligen vara att hamna rätt upp på benen igen. Alla förtjänar ett hem oavsett vad.  Om jag vore miljonär skulle jag ge alla en andra chans. Jag skulle ge dom ett hopp om att livet inte är slut än.

Det är många som väljer att ignorera hemlösa det är få som vägrar att se på dom och ge dom en slant. Varför är vi så jävla snåla? Varför skulle vi inte bara för en gångs skulle lägga en tjuga i deras hatt på marken? Kan vi inte ens offra en tjuga för en som inte ens har mat för dagen.

Nästa gång du ser en hemlös, gå inte förbi utan vänd om och visa lite medkänsla. Hjälper alla till kan vi alla kanske en vacker dag få ett hem.

 

 

 

 

Vindkraftverk

Sitter i skolan och ska tydligen bygga ett vindkraftverk. Jo men det kommer gå bra! Jag och Alex försöker klura ut hur vi ska göra, fuck this shit

We came we raved we loved

Har varit lite stelt med bloggningen... Men i torsdags var jag i alla fall på svenska hus maffian och ni anar inte vilket jävla drag det var! Helt jävla obeskrivligt! Jag tycker faktiskt synd om er människor som inte såg dom. Jag tror dock att det är er pr trick att dom ska splittras för att tjäna pengar men vem vet

du är en människa

Vad fan spelar det för roll om du är annorlunda? vi föddes inte för att vara likadana, Vi föddes för att vara oss själv. För att hitta våran egna väg in i livet. Vissa är mulliga, vissa är fulare än andra, vissa är blyga, vissa är jobbiga, men ska det betyda att man ska få ett förjävligt liv? betydet det att man inte ska få skratta? betyder det att man ska vara mobbad? vem är den där människan som har satt regler på hur man ska vara. Den idioten skulle jag vilja ta ett snack med. för den människan har påverkat oss alla, den människan har påverkat mig.
 
Jag vet själv att jag inte släpper in alla i mitt liv och man kan inte älska alla men för det betyder det inte att man ska vara elak. Jag har själv varit elak och jag kanske till och med är det nu. man kan inte hjälpa hur man ser ut och jag vet att det är uttjatat men det är så jävla sant. kom ihåg alla förtjänar en chans. Alla kan inte vara som du men det betyder inte att dom är dåliga människor. Le och våga släppa in nytt folk. Du kommer inte må bättre av att du trycker ner folk, i slutendan kommer du bara må skit. ingen blir starkare av att vara elak, ni kommer bara bli svagare än vad ni redan är. 
 

Ahmen fuck it

Tjena penis!

Nu är situationen så att min bästa vän har gått sönder det vill säga min kära dator. Jag är sjukt ledsen. Jag sörjer på riktigt. Och skulle så klart så är min kamera också sönder... Jag vet inte hur jag ska kunna gå vidare i livet. Helvete också.

Har för övrigt varit ute på en powerwalk i en timme med Alexandra och det ar riktigt skönt!

Inga bilder eftersom inget fungerar

var är alla mina trosor????

Jag förstår inte hur jag kan ha tappat bort alla mina trosor? Idag efter skolan när jag plockad in min tvätt så insåg jag att det bara ligger TRE par trosor i min låda?! hur tusan är detta möjligt? vart har alla mina trosor tagit vägen? Jag har allvaligt suttit enda sen tre då jag kom hem från skolan och funderat på vart mina trosor är. Det brukar  alltid vara mina strumpor som försvinner, men nu har det helt plötsligt blivit mina trosor. Jag tror jag har en trostjuv efter mig. Har du gått in i min troslåda och tagit mina trosor ber jag dig genast att kontakta mig. Jag kommer ej bli arg. 
 
Är det bara jag som förövrigt känner igen meningen "jag kommer ej bli arg"  Jo det är en mening som i princip alla vuxna använder och speciellt sina föräldrar, eller det kanske bara är mina föräldrar som gör det?? Min mamma säger hela tiden "du kan berätta allt för mig, jag kommer inte bli arg" Nej du lär ju verkligen inte bli arg när jag berättar att jag varit ute själv mitt i natten eller ja mer 4 på morgonen, full och har tappar bort mina vänner och är på väg till märsta för att träffa en kompis. Det är så skrattretande hur mycket mina föräldrar inte vet om mig, och jag älskar det! YOLO, nej fuck yolo, jag hatar uttrycket yolo.
 

fult collage men med några snygga prylar

jag ska inte ge upp än

Jag vet att jag inte har bloggat på hela helgen men har verkligen inte haft lust, så jävla sämst jag är. Har bloggat i en vecka och redan trött på det, men jag ska inte ge upp än. Brukar oftast bli så här när jag börjar blogga men sen brukar det gå bättre. min helg har varit jätte härlig. i fredags var jag iväg på en överraskningsfest i gnesta för en tjej som fyllde 16. jag träffade jätte många härliga nya och gamla vänner. Vi dansade röven av oss och jag menar det verkligen. jag var ständigt uppe på dansgolvet. Riktigt kul faktiskt! Jag är sämst på att ta kort när jag är borta men här är några bilder i alla fall! hoppas ni hade en bra helg!
 

Att sitta på golvet är normalt

Var tvungen att springa till bussen så hann inte blogga. Sitter på bussen och sen ska jag ha hemkunskap. Vi har prov och hade inte pappret med mig hem så kan inte ett piss, riktigt bra jobbat!

Tårar gör dig inte svag

Tårar gör dig inte svag utan dom gör dig starkare

Att visa känslor är något mänskligt men något många försöker undvika. Vi är helt enkelt rädda för att visa känslor. Men varför ska det vara så jobbigt med känslor? Varför har vi människor det så svårt med att vara känslosamma?

Jag vet själv att jag hatar att vara ledsen för andra. Jag hatar att visa att jag är svag, men varför kan jag inte visa tårar? Tårar gör dig inte svag utan dom gör dig starkare, och det är något ni borde lägga på minnet. Är du ledsen visa det då, dina vänner eller din familj är där för att störta dig. Du kommer må mycket bättre av att öppna dig. Ingen mår bra att vara instängd. Du är ingen mes för att du gråter någon gång ibland. Att gråta är mänskligt. Våga visa känslor

the x-factor US

Som den nörd jag är så följer jag självklart x-factor US. Deltagarna är helt sjuka, speciellt ungdomarna. Min favorit som jag har haft sen audition är carly rose soneclar, hon är 13 år men sjunger som om hon vorre 40. Hennes röst är helt otrolig. Hon sjunger som en gudinna och jag menar det verkligen! Det kan inte finnas någon som har den rösten som henne. Checka in bruden, ni kommer inte ångra er.
 
 
 
 
 

Ginatricot, dom kan dom

Helt slutkörd

Har varit på gymmet och kört cirkel gym och tro mig jag är helt död. Kan inte ens bära min väska. Men av Någon anledning så känner jag mig tjockare när jag har tränat. Konstigt men sant. Nu ska jag hem och käka gröt

Just a ordinary day

Så här ser jag ut idag, ni fåår nöja er med bilderna, dags att springa iväg till skolan, ha det bra!
 

Sex, vem bryr sig?

Spelar ingen roll vem, alla kan vara en slampa.

Varför ska det vara ett sånt jävla stå hej med sex och tjejer? Varför ska det vara fel av oss att ha sex med 15 killar när killar får ha det med hur många som helst? Desto fler vi tjejer legat med desto mer slampiga är vi, men när killar ligger med massa tjejer är dom plötsligt coola och har "respekt" alltså kom igen ge er.

Jag tycker alla överdrivet snackat om sex. Det är något normalt, något vi alla kommer uppleva flera gånger. Varför ska alla göra en sån stor sak av det? Varför ska ungdomar ha så bråttom med att förlora den? Ta det som det kommer. Gör det som känns rätt. Känns det rätt att
ligga med främlingar, gör det då! Känns det bra att ligga med 20 pers när man är 16, gör det då! Vill du förlora oskulden med den rätte, ja gör det då, vem fan bry sig ändå?

Visst det kanske inte är så jävla kul att ligga med en som legat med 20 pers innan men sitt förflutna är inte något man kan ändra. Vissa anser att man inte kan ligga med en är oskuld men vad är grejen?

Skit i vad andra tycker och ligg med vem och hur många du vill. Det är ditt liv och dina val ingen annans. Kom ihåg alla har ett bagage men acceptera det och gå vidare. Känns det inte bra att ha sex med en som är helt utsliten, nej gör inte det då.

Acceptera människor för dom de är inte för de dom var! Alla är vi olika och alla tycker vi olika. Det är det som gör oss unika.

Bio med tre gulliga tjejer

Sitter och väntar på att bion ska börja, är sjukt taggad. Jag bjuder på den otroligt snygga bilden på mig själv. Men livet handlar om att bjuda på sig själv visst? Det tycker i alla fall jag! Hoppas ni era töntar som inte ser på twilight idag får det bra!

Vänta oj vad kom nu, jo en bidbomb på mig

Sitter och väntar på att jag ska dra på twilight, sjukt jävla taggad! Som ett efterblivet stört mongo så är jag ett twilightfan, tro det eller ej men älskar filmerna. Så jag slänger in en liten bildbomd på ingen mindre än mig själv. Lagom ego, men sånt är härligt. Slänger väl in ett litet inlägg senare, ha det!

Funka inte och ladda upp min suveräna bildbomd så ni får nöja er med en bild

Skridskor

Är och åker skridskor med klasen, känns skönt att glida runt på isen faktiskt. Även om alla i vår klass suger

En kvinna vaknar pigg oavsett

Nej rubriken stämmer inte rätt. Jag är så sjukt jäkla seg ppå morgonarna, jag snoozar minst en halvtimme och sen slutar det att jag får springa till skolan. men men lite extra morgongympa är väl aldrig fel? Nu ska jag dra ochkäka frulle och sedan sticka iväg till skolan! Idag är det världspremiär på twilight breaking dawn part 2 och vem ska självklart dit'? jo jag! var på part 1 premiären också och det var grymt! Kommer med bilder och sånt skoj senare! ha en bra onsdag!
 
puss och kram banan
 

Don't forget everything you have

Ibland glömmer man bort allt man faktiskt har. 

 

Jag har tänkt på något länge nu och det är hur jävla mycket man tar förgivet. Något man tror alltid kommer finnas där, men det är långt ifrån verkligheten. Människor som står dig nära kommer kanske inte en dag vara där vid din sida. Uppskatta det du har istället för att klaga på de du inte har. Hur många här har inte blivit arga för att man inte får som man vill. Man får inte den där jackan för 4000 spänn eller man får inte gå på fest den där helgen? jo vi alla har blivit arga när man inte får vad man vill, och vilka är det som drabbas? Jo dom vi älskar mest, våra föräldrar.

 

Vi tar våra föräldrar förgivet. Vi tänker att dom alltid kommer att finnas där, men så är inte verkligheten. En dag kommer dom inte finnas där. Dom kommer inte finnas där för att tjata om att du aldrig städar rummet eller att du har en dålig attityd. Den dagen när dom inte finns längre kommer man sakna dom där otroligt jobbiga sakerna man hatar nu. Man kommer sakna deras tjat, deras kramar och dom pinsamma situationerna dom sätter en i. i stället för att skrika eller skämmas så gör något kul av det. Acceptera för en gångs skull ett nej utan att tjafsa emot. Skratta när din mamma skämmer ut dig inför dina kompisar. istället för att se allt negativt så ta det med en nypa salt, och jag lovar dig att du kommer få ett sånt mycket härligare liv. våga visa att du älskar dina föräldrar, dom är inga att skämmas för. Precis som du så är dom sig själva.

 

Slänger in en bild ifrån en sommarkväll med några underbara vänner

 

 

 
 

Varit på gymmet och grisat

Eftersom mitt gym inte har några speglar på toaletterna så får jag ta mina pics in public så att säga. Var i alla fall på gymmet med Nellie i dag i två timmar och vi gjorde i princip ingenting. Bra jobbat!

Det kanske bara är jag men jag hatar verkligen att gymma och svettas. Jag kan inte svettas när folk ser. Känns som alla kollar på mig. Men jag vet ju själv att jag inte kollar på folk som gymmar. Nej nu får jag faktiskt ta och skärpa mig. Fy Ida, börja träna!

It's the clothes not the attitude

Dagens outfit

           Så här ser jag ut idag mitt ansikte ser helt fuckad up ut, men men så kan det vara ibland 

your choices decide your fate

Hejsan svejsan! 
 
Idag har jag varit på en föreläsning om kriminalitet och våld av Augusto commet gomez. Han berättade om sitt liv och tro mig det var ingen dans på roser. Han berättade hur han var tvungen att fly ifrån chile till Sverige pågrund av att hans pappa var våldsam och hotade hela familjen. Han hamnade hos fosterfamiljer där dom slog honom och alltid klagade på att han gjorde fel. Han blev slagen av sina ungdomsgrannar när han och hans bror skulle gå till skolbussen. efter fem år fick hans pappa som har misshandlat hela hans familj vårdnaden. Han flyttar till rinkeby där han börjarde sin kriminalitet. 
 
Han började ta droger när han var elva år,ELVA? kan ni förstå hur liten han var? han var bara ett litet brarn. Han snattde som sedan ledde till stora rån. Men när han visade sina kompisar första gången hur man snattade, som han hade lärt sig ifrån sin pappa så var det första gången han kände att han dög till något. Hans kompisar tyckte han var cool och han fick status och han blev någon. Så han fortsätte. han hamnde i fängelse och hela hans liv var upp och ner. Han berättade hur allt vände och hur han kom bort i från kriminaliteten.Han är nu en helt vanlig 39 åring som är gift och har tre barn och är hur lycklig som helst. Om han kan, varför skulle då inte vem som helst klara det? det gäller bara att vara stark.
 
Hans föreläsning inspirerade mig och fick mig inse att sverige är långt ifrån perfekt. snälla barn börja aldrig ta droger. Börja inte slåss och snälla ni håll er undan ifrån kriminalitet. Ens liv kan förändras så fort bara igenom ett misstag, så tänk igenom innnan ni gör något ni sedan inte kan ångra.
 
 
 
 

En sådan sneak peak

Im a facebook star

Kände mig ändå rätt tung när jag fick över 50 likes på Facebook. Vill inte skryta men folk brukar kalla mig för facebook kändisen.

Take me home

One directiones nya album "take me home" måste jag säga är grymt. Jag är helt fast. Jag brukar inte lyssna på one direction och har aldrig varit något fan, men när jag hörde låten little things föll jag,  bra. Visst, okej deras låter är en aning mesiga men det skiter jag i. Backstreetsboys stuck, men sånt gillas!  
 
Helt sjukt hur stora dom har blivit bara pågrund av ett program. Små tjejerna och även stora är ju helt galna. Dom går ute i stockholm och letar efter dom när  dom är i stockholm och det är -10 ute?! det kan man kalla ambitiöst. Jag själv har aldrig varit ett stort fan av någon eller något band, fan jag vill bli besatt av något band. stalka dom dag in som ut. Ja det är mitt mål. dags att börja leta
 
 
 
 
 
 

utan en vinterjacka kommer man inte långt

Jag är tillbaka som en ny människa

Hej! Jag Ida Westman är nu tillbaka i bloggvärlden. Var ett tag sen nu men bestämde mig för att det var dags att komma tillbaka! Jag har bloggat på två bloggar innan men nu är det den här som gäller!
 
Jag heter som sagt Ida Westman ocg bor en bit utanför stockholm, Jag är 15 år och går mitt sista år i grundskolan, förjävligt skönt. I min blogg kommer nu få läsa om mitt hastiska liv som sångare, modell och skådespelare. Ha! jo om det ändå vorre så skoj, men så kul kommer ni inte få det. Här kommer ni läsa mitt liv som en ibland helgalen och tråkig vanlig 15 åring. Jag är ingen kändis, jag har inte förlorat min familj och jag är inte en ungmamma, men förjävligt tung är jag.
 
Jag har gjort ett fint collage som visar er in lite i min värld. Hoppas ni stannar, för ni vill väl kunna säga att ni var en av Idas första läsare när jag är sveriges största bloggeska? jo jag tänkte väl det.
 
 
 
 
 
 
RSS 2.0
<