Sex, vem bryr sig?

Spelar ingen roll vem, alla kan vara en slampa.

Varför ska det vara ett sånt jävla stå hej med sex och tjejer? Varför ska det vara fel av oss att ha sex med 15 killar när killar får ha det med hur många som helst? Desto fler vi tjejer legat med desto mer slampiga är vi, men när killar ligger med massa tjejer är dom plötsligt coola och har "respekt" alltså kom igen ge er.

Jag tycker alla överdrivet snackat om sex. Det är något normalt, något vi alla kommer uppleva flera gånger. Varför ska alla göra en sån stor sak av det? Varför ska ungdomar ha så bråttom med att förlora den? Ta det som det kommer. Gör det som känns rätt. Känns det rätt att
ligga med främlingar, gör det då! Känns det bra att ligga med 20 pers när man är 16, gör det då! Vill du förlora oskulden med den rätte, ja gör det då, vem fan bry sig ändå?

Visst det kanske inte är så jävla kul att ligga med en som legat med 20 pers innan men sitt förflutna är inte något man kan ändra. Vissa anser att man inte kan ligga med en är oskuld men vad är grejen?

Skit i vad andra tycker och ligg med vem och hur många du vill. Det är ditt liv och dina val ingen annans. Kom ihåg alla har ett bagage men acceptera det och gå vidare. Känns det inte bra att ha sex med en som är helt utsliten, nej gör inte det då.

Acceptera människor för dom de är inte för de dom var! Alla är vi olika och alla tycker vi olika. Det är det som gör oss unika.Kommentarer
Angelica

Jag håller helt klart med dig !!

Hur är det ? :)

2012-11-15 @ 00:36:58
URL: http://slostickanz.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback