Vore jag miljonär skulle jag hjälpa dig.

Det sägs att dom fattiga är dom generösa.

 Men vore jag miljonär skulle jag hjälpa dom fattiga. Det är så hemskt hur vissas liv kan bli så fel medans andras kan bli så rätt. Hur kan vissa hamna på gatan medans vissa hamnar framför en brasa vid soffan. Jag tycker det är så hemskt att se dom utan hem och sitta ute och tigga pengar, speciellt nu när det är vinter och kallt.

Många säger att det är dom som har satt sig själva i skiten men hur lätt kan det egentligen vara? Förstå själv om du hamnar snett i livet. Du får inge jobb och du hamnar på gatan hur lätt kan det egentligen vara att hamna rätt upp på benen igen. Alla förtjänar ett hem oavsett vad.  Om jag vore miljonär skulle jag ge alla en andra chans. Jag skulle ge dom ett hopp om att livet inte är slut än.

Det är många som väljer att ignorera hemlösa det är få som vägrar att se på dom och ge dom en slant. Varför är vi så jävla snåla? Varför skulle vi inte bara för en gångs skulle lägga en tjuga i deras hatt på marken? Kan vi inte ens offra en tjuga för en som inte ens har mat för dagen.

Nästa gång du ser en hemlös, gå inte förbi utan vänd om och visa lite medkänsla. Hjälper alla till kan vi alla kanske en vacker dag få ett hem.

 

 

 

 Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback